Tarieven.

Het uurtarief bedraagt € 27,50. Het uurtarief reken ik vanaf het moment dat ik bij u ben tot aan dat ik weer weg ga. Ik rond bestede tijd af op halve uren naar boven.

Weekeinden en feestdagen
Tijdens het weekeinde en op algemeen erkende feestdagen is mijn uurtarief € 35,00.

Als we ergens naar toe gaan zit in de uurprijs inbegrepen een totaal van 30 kilometer met mijn auto. Bij reisafstanden van meer dan 30 kilometer betaalt u € 0,19 per kilometer van alle gereden kilometers. Ik zet mijn dagteller op nul als we wegrijden en u kunt zelf zien waar die op staat als we weer thuis zijn. U betaalt dus niet de kilometers van mijn huis naar u toe en terug. Ook breng ik u eventuele parkeerkosten in rekening.

Gaan we ergens naar toe met openbaar vervoer, nemen we versnaperingen, lunch of diner, hebben we entreekaarten en dergelijke nodig, dan breng ik ook daar de kosten van in rekening.

Dagje uit?*

Dan reken ik het voordelige dagtarief van € 150!

*op werkdagen. Op feestdagen en in het weekeinde apart tarief

PGB

Voor het aanvragen van een PGB heb ik een vast tarief van € 150. Het uurtarief waarvoor ik u help met uw PGB administratie bedraagt € 25.

Het tarief waarvoor u mij inhuurt in het kader van uw PGB varieert zo rond de 25 euro.

 Betaling

U krijgt van mij een factuur achteraf per post, of als u wilt per mail. Deze factuur betaalt u binnen twee weken.

Vergoede zorg:

In specifieke gevallen kunnen vanaf 1 januari 2015 de kosten geheel of gedeeltelijk vergoed worden vanuit de WMO. Hier blijft de  mogelijkheid bestaan om te kiezen voor Zorg In Natura (door de Gemeente gecontracteerde zorg) of voor een persoonsgebonden budget (PGB). Wat daarbij veranderd is, zijn de voorwaarden van toekenning van een PGB. Dat gebeurt door het opstellen van een zorgovereenkomst tussen u, of de door u daartoe gemachtigde budgethouder van uw PGB, en LDMO als zorgverlener. Daarin wordt vastgelegd welke zorg met welk aantal uren wordt verleend.

De uitbetaling van mijn facturen geschiedt vervolgens door indienen door de budgethouder daarvan bij de Sociale VerzekeringsBank (SVB), het uitvoeringsorgaan dat is aangesteld om betalingen uit PGB’s te verrichten. Vooraf krijgt u elke factuur te zien en voor akkoord te geven en u dienst de factuur vervolgens in. Het tarief per uur is dan afhankelijk van het aan u toegekende zorgniveau. Facturering gaat dan via het uitvoeringsorgaan  SVB.

Contact

LDMO
Lia Bak
Parnaskruid 107
3824 PG Amersfoort
telefoon 06-21477216
Lia@ldmo.nl

KVK: 70679495
BTW nr.: NL115521690B02
Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...
× Stel uw vraag via WhatsApp