Over Lia.

Wie ben ik?

Lia BakIk ben Lia Bak geboren in Amsterdam.

In 2008 ben ik heel bewust in een 50+ woongroep in Leusden gaan wonen. Ik was toen de jongste van het stel en ben dat nog steeds. Ik geniet van mijn medebewoners die variëren in leeftijd van 58 tot  bijna 90! Ik organiseer regelmatig leuke dingen zoals gezamenlijke etentjes uit of thuis, maar help mensen ook om dagelijkse dingen te doen. Samen boodschappen, maar ook gezellig een spelletje spelen of een stukje wandelen.

Ik heb hier geleerd dat oud zijn leuk kan zijn maar oud worden nog wel eens voor problemen kan zorgen. Met mijn geduld kan ik een goed luisterend oor zijn, en dat doe ik met plezier.

Momenteel woon ik ook weer in een woongroep in Amersfoort, Nieuw-Amer.

Mijn passie

Voor anderen zorgen zodat het leven iets makkelijker en plezieriger wordt geeft mij energie en voldoening. Ik wil graag meedenken met mensen die vragen hebben op het gebied van zorg, huisvesting en vrijetijdsbesteding. Uiteraard wil ik hen dan voorzien van een zo goed mogelijk antwoord op hun zorgvraag. Hiermee wil ik mensen in staat stellen om een prettiger en kwalitatief beter leven te leiden ondanks de zorg die nodig is

Creativiteit, vindingrijkheid en oplossingsgericht bezig zijn zorgen er voor dat ik me dagelijks met veel passie inzet voor mijn bedrijf. Ik zie altijd mogelijkheden i.p.v. onmogelijkheden.

Zelf je leven in de hand hebben dat is heerlijk en een beetje hulp daarbij kan ik  graag geven.

 Mijn achtergrond

Ik ben in 1999 een Slender You Studio begonnen en sinds die tijd is mijn voorkeur voor het begeleiden van senioren/hulp-vragenden ontstaan. De Studio is verkocht en ik wil mij meer richten op het helpen en vermaken van mensen.

Deze ervaring biedt voldoende basis voor mijn nieuwe bedrijf. Mensen kunnen bij mij terecht met vragen op het gebied van zorg, huisvesting, vakantie en vrijetijdsbesteding en worden door mij omgezet in advies of hulp op maat.

Naast mijn werk

Ik vind het prettig om buiten te zijn en wandelen graag. En de dag afsluiten met een heerlijke zelf bereide maaltijd is voor mij zeker ontspanning.  Ik ben een echt “mensen mens” zoals ik mijzelf altijd omschrijf.

20150427_130219

Heel graag tot ziens.

Contact

LDMO
Lia Bak
Parnaskruid 107
3824 PG Amersfoort
telefoon 06-21477216
Lia@ldmo.nl

KVK: 70679495
BTW nr.: NL115521690B02
Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...
× Stel uw vraag via WhatsApp