U steekt veel van uw schaarse vrije tijd in het verzorgen van uw familielid, buurvrouw of goede vriendin. Dat doet u als mantelzorger graag en krijgt daar veel voor terug.

Maar ook u komt wel eens voor de moeilijke keuze te staan dat er andere dingen te doen zijn, terwijl u op dat moment ook toegezegd hebt zorg te verlenen. Ook gaat u wel eens op vakantie.

Ook in die momenten van uw afwezigheid als mantelzorger wilt u er op kunnen vertrouwen dat degene voor wie u zorgt, net zo goed verzorgd wordt als door u zelf.

Ik kan en wil dat voor u doen

Ik ben behoorlijk flexibel in mijn tijdsindeling en kan inspringen als het nodig is. Als u deze ‘achtervang’ wilt  hebben, kom ik graag langs voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden. Het liefst is daarbij ook degene waar het allemaal om draait aanwezig. Dan kunnen er geen misverstanden ontstaan. Ook nog even vooraf: Ik verricht geen medische handelingen, omdat ik daar niet toe ben opgeleid.

PGB aanvragen?

Als degene waarvoor u de mantelzorg doet, PGB nodig heeft, kan ik u hierbij helpen bij de aanvraag. (zie tarieven). Uiteraard kunt u mij daarna onder de dekking van het toegewezen PGB inhuren om u te ontlasten.

Hieronder vindt u mijn contactgegevens. Ik hoor graag van u!

Contact

LDMO
Lia Bak
Parnaskruid 107
3824 PG Amersfoort
telefoon 06-21477216
Lia@ldmo.nl

KVK: 70679495
BTW nr.: NL115521690B02
Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...
× Stel uw vraag via WhatsApp